98
Υλικά
- συκώτι αρνίσιο 1 τμχ
- πατσάς -
- έντερα αρνίσια -
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 φλ
- μυρωδικά 1 φλ
- χυμός ντομάτας 1 φλ
- αυγά 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
Υλικά
1 συκωταριά αρνίσια
έντερα, πατσάς, ποδαράκια από το αρνί
1 φλυτζάνι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 φλυτζάνι από διάφορα μυρωδικά (μαϊντανό, δυόσμο, φρέσκια ρίγανη, μάραθο)
1 φλυτζάνι χυμός ντομάτας
2 αυγά
χυμός 1 λεμονιού
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε σχολαστικά τη συκωταριά και όποιο άλλο κομμάτι του αρνιού διαθέτουμε από αυτά που αναφέρονται. Πλένουμε πολύ προσεκτικά και τα αντεράκια, γυρίζοντάς τα το μέσα έξω.
Τα βάζουμε όλα και τα ζεματίζουμε και μετά πετάμε το νερό. Τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε με φρέσκο νερό να βράσουν.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr