103
Υλικά
- παϊδάκια 16 τμχ
- ελαιόλαδο 200 ml
- σκόρδο 3 σκελ
- δεντρολίβανο 2 κλων
- μαϊντανός 4 κσ
- μαντζουράνα 1 κλων
- ρίγανη 1 κλων
- θρούμπη 1 κλων
- μάραθος 1 κσ
- κύμινο 2 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κγ
- αλάτι 2 κσ
- πιπέρι 1 κσ
- πατάτες 4 τμχ
- λάδι -
- χοντρό αλάτι -
Στο παρά πέντε λοιπόν, εύκολη συνταγή για κατ’ οίκον tsiknisation, με τα δικά μας πολύ τρυφερά παϊδάκια από ελληνικό βιολογικό ερίφιον της φάρμας Μπράλου. Άνετα με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κάνετε επίσης παϊδάκια αρνίσια ή και χοιρινά. Η μαρινάδα εν προκειμένω ενισχύει το ήδη γευστικότατο κρέας τους με φρέσκα και πικάντικα αρώματα (μαντζουράνα, ρίγανη, μπαχαρικά) και οι τραγανές πατατούλες κομμένες σε ζάρια κρατούν την αναλογία των μεγεθών χωρίς να φλυαρούν εις βάρος της απλότητας του πιάτου...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com