μαριναρισμένα τσικνο-παϊδάκια με πατάτες σε ζάρια

Καταχωρήθηκε στις 07/03/13

2 Ψήφοι Ψήφισε

Στο παρά πέντε λοιπόν, εύκολη συνταγή για κατ’ οίκον tsiknisation, με τα δικά μας πολύ τρυφερά παϊδάκια από ελληνικό βιολογικό ερίφιον της φάρμας Μπράλου. Άνετα με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κάνετε επίσης παϊδάκια αρνίσια ή και χοιρινά. Η μαρινάδα εν προκειμένω ενισχύει το ήδη γευστικότατο κρέας τους με φρέσκα και πικάντικα αρώματα (μαντζουράνα, ρίγανη, μπαχαρικά) και οι τραγανές πατατούλες κομμένες σε ζάρια κρατούν την αναλογία των μεγεθών χωρίς να φλυαρούν εις βάρος της απλότητας του πιάτου...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!