133
Υλικά
- αρνάκι γάλακτος 3 κιλ
- κόκκινο κρασί 750 ml
- άνηθος 2 ματσ.
Αρνάκι μέσα σε ειδικό σκεύος (μαστέλο) που φτιάχνουν στην Σίφνο. Το σκεύος αυτό είναι πήλινο και το σχήμα του μοιάζει με γλάστρα, δηλαδή με στενό πάτο και όσο ανεβαίνει ανοίγει. Εμείς μπορούμε να το κάνουμε και σε γάστρα αρκεί τα υγρά του φαγητού να μην ακουμπούν στο κρέας μας. Τη συνταγή την βρήκα στον Γαστρονόμο της Καθημερινής και είναι παραδοσιακή!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr