Μεθυσμένο Osso Buco (κοινώς μοσχαρίσιο κότσι) στην μαντεμένια κατσαρόλα

Καταχωρήθηκε στις 01/03/11

13 Ψήφοι Ψήφισε

Σιγά που θα πέρναγε η γαλλιδούλα χωρίς να πέσει στα χέρια μου!!!! Δεν γίνονται αυτά με τίποτα!Ολα ξεκίνησαν όταν τα Greek Food Blogs με πρωτοβουλία της Βίκης Κουμάντου και σε συνεργασία με τα cookshop αποφάσισαν να μας δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσουμε να μαγειρέψουμε, όσοι ενδιαφερόμαστε και έχουμε τη δυνατότητα, με  την μαντεμένια απόλυτη θεά Cocotte της οικογένειας Fontignac.

Διάβασε τη συνταγή στο https://epipantosepistitou-efik.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!