by admin

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΒΙΝΤΆΛΟΥ

5 from 1 vote

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Είναι ένα από τα πιό γνωστά πιάτα της ινδικής κουζίνας παγκοσμίως, όμως στην αγγλική εκδοχή του, που το θέλει πάρα πολύ καυτερό, και συνήθως είναι όντως το πιό καυτερό πιάτο που διαθέτουν τα ινδικά εστιατόρια. Το σέρβιρα με απλό ρυζάκι στον ατμό αλλά και μαζί με το χορτοφαγικό κάρρυ με πατάτες και αρακά, που σας παρουσίασα πριν λίγες ημέρες.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι κρασάτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com