ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΒΙΝΤΆΛΟΥ

Καταχωρήθηκε στις 01/07/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Είναι ένα από τα πιό γνωστά πιάτα της ινδικής κουζίνας παγκοσμίως, όμως στην αγγλική εκδοχή του, που το θέλει πάρα πολύ καυτερό, και συνήθως είναι όντως το πιό καυτερό πιάτο που διαθέτουν τα ινδικά εστιατόρια. Το σέρβιρα με απλό ρυζάκι στον ατμό αλλά και μαζί με το χορτοφαγικό κάρρυ με πατάτες και αρακά, που σας παρουσίασα πριν λίγες ημέρες.

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!