100
Υλικά
- μοσχάρι 1.5 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- σέλινο 3 κλων
- λάδι 100 γρ
- κόκκινο κρασί 250 γρ
- ζωμός βοδινού 1 τμχ
- ντοματάκια 1 κουτί
- χυμός ντομάτας 1 κούπα/ες
- ντομάτα 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- ρύζι για πιλάφι 1 κούπα/ες
- λάδι 3 κσ
- φρέσκο βούτυρο 1 κσ
Κλασσικό φαγητό και αξεπέραστο! 1,5 κιλό μοσχάρι χτένι,κομμένο σε μικρά κομμάτια ,πλυμένο και καλά σκουπισμένο σε θερμοκρασία δωματίου. 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα. 2 καρότα τριμμένα . 2-3 μπαστούνια σέλινο ψιλοκομμένα. 100 γραμμάρια λάδι. 250 γραμμάρια κόκκινο κρασί. 1 ζωμό ψυγείου βοδινό διαλυμένο σε 800 γραμμάρια νερό ζεστό. 1 κουτί ντοματάκια αποφλοιωμένα, 1κούπα χυμό ντομάτας...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr