80
Υλικά
- μοσχάρι 800 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- καρότο 3 τμχ
- ντομάτα 3 τμχ
- ντοματοπολτός 400 γρ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- ζωμός λαχανικών 1 λτ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- κανέλα 1 τμχ
- μπαχάρι 6 κόκκοι
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- μακαρόνια 500 γρ
Υλικά - 800 γρ. μοσχάρι άπαχο κομμένο σε μέτρια κομμάτια - 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο ψιλοκομμένο - 2 σκ. σκόρδο λιωμένες - 3 καρότα κομμένα σε κύβους - 3 φρέσκες ντομάτες ώριμες τριμμένες ή 400 γρ. τριμμένη ντομάτα συσκευασμένη - 2 κ.σ. πελτές ντομάτας - 1 λίτρο ζωμός λαχανικών ζεστός - 1 ποτήρι κρασιού λευκό - 1 κανέλα ξύλο - 5-6 μπαχάρια - 1/3 φλ.τσ. ελαιόλαδο - 1/2 κ.γ. ζάχαρη - Αλάτι - Πιπέρι - 500 γρ. μακαρόνια νο.5
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr