70
Υλικά
- σπάλα 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- κονκασέ 800 γρ
- σάλτσα ντομάτας 800 γρ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- λευκό κρασί 1 φλ
- κόκκινο κρασί 1 φλ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ρίγανη 1 κγ
Υλικά συνταγής 1 κιλό κρέας για κοκκινιστό κομμένο σε μικρές μερίδες(σπάλα, κιλότο, ελιά, χτένι) 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο 1 καρότο κομμένο σε κύβους 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε ζάρια 800γρ. ντοματάκια κονκασέ ή σάλτσα ντομάτας σπιτική 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κρασί λευκό ή κόκκινο ζεστό νερό ή ζωμό κρέατος 2 φύλλα δάφνης 1 κ.γ. ρίγανη αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr