Μοσχαράκι λεμονάτο με γλυκιά πάπρικα και ρύζι στην κατσαρόλα

Καταχωρήθηκε στις 18/10/09

2 Ψήφοι Ψήφισε

Προετοιμασία: 15 λεπτά, Μαγείρεμα: 1 ώρα και 10 λεπτάΥλικά (για 4 άτομα):1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, σε μικρούς κύβους, αλατισμένη1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους 1 εκ.1/3 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο1/4 φλιτζ. τσαγιού χυμός λεμονιού1/2 φλιτζ. τσαγιού κονιάκ ή λευκό κρασί1 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά1/4 κουτ. γλυκού πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)1 φύλλο δάφνηςτα φυλλαράκια από 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένα1½ φλιτζ. τσαγιού ρύζι για πιλάφι, ξεπλυμένο1 κουτ. γλυκού αλάτι100 γρ. χοντροτριμμένη ξερή μυζήθρα ή κεφαλοτύρι (αν θέλετε)φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασία:Βάζουμε μια μεγάλη, ρηχή κατσαρόλα, κατ

Διάβασε τη συνταγή στο https://meletw-syntages.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!