Μοσχαράκι με ασκολύμπρους και αγκινάρες

Καταχωρήθηκε στις 23/04/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Για τους ασκολύμπρους σας έχω ξαναμιλήσει . Τους μαγειρεύουν με χοιρινό! Στην Κρήτη  συνδυάζονται συχνότερα   -όπως και οι αγκινάρες -   με αρνάκι ή κατσικάκι όταν μαγειρεύονται με κρέας . Αυτή τη φορά μαγείρεψα τα αγαπημένα μου υλικά με μοσχάρι. Και επειδή ήθελα να αποφύγω και τα αυγά του παραδοσιακού φρικασέ που συνοδεύει αυτούς τους συνδυασμούς, κοκκίνισα το φαγητό μου με 2-3 ντομάτες ...

Διάβασε τη συνταγή στο https://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!