52
Υλικά
- μοσχάρι 600 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- λευκό κρασί 1.5 ποτ κρασ
Υλικά συνταγής 600 γρ. τρυφερό μοσχαράκι κομμένο σε μπουκιές, στεγνωμένο 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 πράσινη, 1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά κομμένες σε μέτρια κομμάτια 2 κρεμμύδια ξερά, το ένα τριμμένο και το άλλο κομμένο σε μέτριες φέτες 1 1/2 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί αλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com