Μοσχαράκι με λαχανικά και μπύρα στη γάστρα μουουουου

Καταχωρήθηκε στις 08/06/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η μπύρα έχει γίνει αγαπημένη μου τελευταία στις μοσχαρο-χοιρινο-κοτοπουλό-σαλτσες . Πρέπει όμως να διαλέξουμε μια όχι πολύ δυνατή μπυρίτσα και να την σβήσουμε  πρώτα, να εξατμιστεί το αλκοόλ,  πριν την βάλουμε στο φούρνο, γιατί αλλιώς θα πικρίσει το φαγητό . Και για να μην ξεχνιόμαστε  , συνοδέψτε το dinner με την αγαπημένη  Φρέσκια Μπύρα Χίου ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.lovefood.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!