Μοσχαράκι στιφάδο πατροπαράδοτο & αγαπημένο !!!

Καταχωρήθηκε στις 28/11/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά συνταγής1 ½ κιλό μοσχάρι, ελιά ή χτένι σπάλας, κομμένο σε μερίδες των 4 εκ. περίπου3/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο1 ½ κιλό μικρά κρεμμύδια για στιφάδο καθαρισμένα1 κ.σ. κοφτό ζάχαρηαλάτι – πιπέρι2 φύλλα δάφνης1 ξυλάκι κανέλας2-3 γαρυφαλάκια4-5 κόκκους μπαχάρι1 φύλλο δάφνης1/3 φλ. τσαγιού ξίδι3/4 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί1 κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες ή ένα κουτί ντοματάκια κονκασέ100 ml χυμό ντομάτας1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

Διάβασε τη συνταγή στο https://mageirikikaisintages.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!