80
Υλικά 750 γρ. μοσχάρι (από φιλέτο ή από μπριζόλα ή από ένα κομμάτι που είναι μαλακό), κομμένο με κοφτερό μαχαίρι σε πολύ λεπτές λωρίδες 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες 1 μικρή πιπερίτσα τσίλι αποξηραμένη, θρυμματισμένη (προαιρετικά) 1 κουτ. σούπας φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο ή 1 γεμάτο κουτ. γλυκού σκόνη τζίντζερ 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες 3 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας... Όλο το μυστικό αυτού του πιάτου είναι στην επιλογή του κατάλληλου σκεύους....
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr