Μοσχάρι ή βοδινό με κολοκυθάκια

Καταχωρήθηκε στις 27/07/10

7 Ψήφοι Ψήφισε

Το κρέας συνδυάζεται με λαχανικά στο κρητικό εδεσματολόγιο και το χειμώνα και το καλοκαίρι.Το κόκκινο κρέας του μοσχαριού και του βοδινού συναντάται σπανιότερα στην παραδοσιακή κρητική διατροφή αλλά δεν λείπει εντελώς.Φυσικά στη σημερινή κρητική κουζίνα ,παρά τις παραινέσεις των ειδικών , κατέχει πρωτεύουσα θέση.Το σημερινό φαγάκι που σας δίνω είναι καλοκαιρινό,κυριακάτικο (γιατί έχει μια μικρή φασαρία), νόστιμο, και μπορείτε να το φτιάξετε με μοσχάρι, δαμάλι, αρνάκι ή βοδινό (αν εμπιστεύστε τον κρεοπώλη σας). Το δικό μου έγινε με δαμάλι (χρονιάρικο και άνω μοσχάρι).

Διάβασε τη συνταγή στο https://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!