Μοσχάρι καπαμάς με κολοκυθάκια

Καταχωρήθηκε στις 27/03/10

3 Ψήφοι Ψήφισε

Ο όρος καπαμάς έχει Τούρκικες ρίζες και αναφέρεται σε φαγητό που έχει βράσει σε χαμηλή φωτιά και σκεπασμένο με το καπάκι. Ο κλασσικός καπαμάς γίνεται με μοσχαρίσιο ή αρνίσιο κρέας.Υλικά1,5 Κg μοσχαράκι ή αρνί χωρίς κόκκαλο1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο7-8 κολοκυθάκια ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://delicieuses.forumotion.net

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!