Μοσχάρι κατσαρόλας με Μανιτάρια

Καταχωρήθηκε στις 17/11/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Για 4-6 άτομαΥλικά1 κ. μοσχαρίσια σπάλα, σε μικρά κομμάτια10 μεγάλα μανιτάρια σαμπινιόν, κομμένα στη μέση2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα3-4 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες2 καρότα, ψιλοκομμένα1/2 φλ. λευκό κρασί1/2 φλ. ελαιόλαδο1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο3 κόκκους μπαχάρι1 φύλλο δάφνη2-3 κλαδάκια φρέσκο θυμάριλίγο αλεύριαλάτι & πιπέριΕκτέλεσηΣτεγνώνουμε καλά το κρέας σε απορροφητικό χαρτί, το αλατοπιπερώνουμε και το αλευρώνουμε καλά. Τινάζουμε ελαφρά να φύγει το πολύ αλεύρι. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και το αποσύρουμε. Στην ίδια

Διάβασε τη συνταγή στο https://e-mammm.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!