Μοσχάρι κοκκινιστό

Καταχωρήθηκε στις 15/09/11

5 Ψήφοι Ψήφισε

Πλένουμε, σκουπίζουμε και κόβουμε το μοσχάρι σε μερίδες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και σοτάρουμε το κρέας καλά από όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα το κρεμμύδι, το σοτάρουμε και σβήνουμε το φαγητό με το κρασί..

Διάβασε τη συνταγή στο http://sintagesmamas.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!