143
Υλικά
- σπάλα 500 γρ
- αρακάς 250 γρ
- καρότο 2 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- γλυκοπατάτα 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- χουρμάδες 5 τμχ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- ντομάτα 250 γρ
- πάπρικα 1 κσ
- πιπέρι καγιέν 0.5 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- δεντρολίβανο 2 κλων
- μαϊντανός 0.5 χούφτ
- δυόσμος 1 κσ
Το καθιερωμένο σπέσιαλ Κυριακάτικο φαγητό μας, σήμερα συνδυάζει κρέας με λαχανικά στην κατσαρόλα. Πρόκειται, δηλαδή, όπως λέγανε οι παλιότεροι, για "εντράδα". Σαν συνταγή δεν περιέχει κάτι το ιδιαίτερα πρωτότυπο ούτε και είναι δύσκολη στην εκτέλεση. Όμως ο συνδυασμός των λαχανικών και των μυρωδικών είναι που την καθιστά εξαιρετικά νόστιμη και ταυτόχρονα πολύ θρεπτική! Αν αποφασίσετε να τη δοκιμάσετε δε θα τη χορταίνετε! Εγγύηση!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com