Μοσχάρι κοκκινιστό με ελιές

Καταχωρήθηκε στις 01/02/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το κόκκινο κρέας με αφήνει αδιάφορη. Για να μην πω το κρέας γενικότερα και για να μην πω "παντελώς" αδιάφορη. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να κάνω μήνες να φάω κρέας, εκτός και πέσω πάνω σε κοψίδια. Μπριζολίτσες, σουβλάκια, κλπ, αυτά δεν με αφήνουν αδιάφορη, αλλά και πάλι δεν τρώω συχνά. Εκείνο που μπορώ πραγματικά να κάνω μήνες να φάω είναι το μοσχάρι. Ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, από παιδί.

Διάβασε τη συνταγή στο https://mikrikouzina.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!