Μοσχάρι κοκκινιστό με γιαούρτι. Μοσχαράκι μου λαμπρό

Καταχωρήθηκε στις 06/07/13

3 Ψήφοι Ψήφισε

Η δροσιά και η ελαφριά οξύτητα του γιαουρτιού σε συνδυασμό με την ντομάτα, μεταμορφώνουν το μοσχάρι σε μια ροζ γευστική πανδαισία. Δοκιμάστε το μαζί με πατατούλες τηγανιτές ή ρύζι ή πουρέ . Υλικά 1 κιλό μοσχάρι (σπάλα, ή νουά ή μπούτι) κομμένο σε κομμάτια 2 μέτριες ντομάτες ξεφλουδισμένες και τριμμένες 1 κουταλιά πελτές ντομάτας 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ξύλο κανέλας 4-5 κόκκους μπαχάρι 1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά 1/2 κουταλάκι μπούκοβο 1/3 κούπας λάδι αλάτι, πιπέρι...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.lovefood.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!