119
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- ντομάτα 2 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- μπούκοβο 0.5 κγ
- λάδι 0.33 κούπα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
- στραγγιστό γιαούρτι 4 κσ
Η δροσιά και η ελαφριά οξύτητα του γιαουρτιού σε συνδυασμό με την ντομάτα, μεταμορφώνουν το μοσχάρι σε μια ροζ γευστική πανδαισία. Δοκιμάστε το μαζί με πατατούλες τηγανιτές ή ρύζι ή πουρέ . Υλικά 1 κιλό μοσχάρι (σπάλα, ή νουά ή μπούτι) κομμένο σε κομμάτια 2 μέτριες ντομάτες ξεφλουδισμένες και τριμμένες 1 κουταλιά πελτές ντομάτας 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ξύλο κανέλας 4-5 κόκκους μπαχάρι 1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά 1/2 κουταλάκι μπούκοβο 1/3 κούπας λάδι αλάτι, πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr