Μοσχάρι Κοκκινιστό με Μελιτζάνες στο Φούρνο

Καταχωρήθηκε στις 21/07/13

6 Ψήφοι Ψήφισε

Η μελιτζάνα, φλάσκα ή Τσακώνικη, είναι ένα πολύ νόστιμο λαχανικό, από τα αγαπημένα της Ελληνικής κουζίνας και ένα από τα βασικά συστατικά της Μεσογειακής διατροφής.Μαγειρεύεται με πάρα πολλούς τρόπους, συνδυάζεται εύκολα και με τη γλύκα της δίνει πάντα υπέροχα πιάτα!... Ας αξιοποιήσουμε αυτό το υπέροχο καλοκαιρινό λαχανικό και ας το ενισχύσουμε διατροφικά με μοσχαράκι, νοστιμίζοντάς το με φρέσκα, τριφτή ντομάτα. Θα έχουμε ένα ονειρεμένο, πεντανόστιμο Ελληνικότατο Κυριακάτικο πιάτο!

Διάβασε τη συνταγή στο http://helengrblog.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!