104
Υλικά
- μοσχάρι ελιά 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- ντομάτα 4 τμχ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ κρασ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μπαχάρι 12 κόκκοι
- κανέλα 3 πρέζα/ες
- γαρύφαλλο 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 1 κγ
- μελιτζάνες φλάσκες 5 τμχ
- γάλα φρέσκο 0.5 λτ
- αλεύρι 2 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- κασέρι 200 γρ
- μοσχοκάρυδο 2 πρέζα/ες
Χουνκιαρ μπεγιεντι το ονομαζαν στην πολη...οπως και να το λενε η νοστιμια του συγκεκριμενου φαγητου πιστεψτε με δεν αλλαζει. Απολαυστε το!!!
Διάβασε τη συνταγή στο nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com