by admin

Μοσχάρι λεμονάτο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Από τα Κυριακάτικα οικογενειακά φαγάκια των παιδικών μου χρόνων!Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τη σκελίδα σκόρδο ολόκληρα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 10 λεπτά περίπου.Συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά,
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχαράκι λεμονάτο, μοσχάρι λεμονάτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com