131
Υλικά
- μοσχάρι ελιά 1 κιλ
- σπάλα 1 κιλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι 0.5 κγ
- ούζο 1 σφην
- τσίπουρο 1 σφην
- ντομάτα 2 τμχ
- ντοματάκια 1 κονσέρβα
- φασολάκια 1 κιλ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ένα από τα πολυαγαπημένα μας καλοκαιρινά φαγητά μαγειρεύει σήμερα η Νένα Ισμυρνόγλου. Υλικά 1 κιλό μοσχαράκι από ελιά ή σπάλα, σε μικρούς κύβους 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε μεγάλους κύβους 3 σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες και ελαφρά κοπανισμένες...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr