Μοσχάρι με λαχανικά στην κατσαρόλα

Καταχωρήθηκε στις 14/12/10

1 Ψήφοι Ψήφισε

Εκτέλεση:  Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με τα λαχανικά και τα αφήνουμε να σοταριστούν σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά. Κατόπιν προσθέτουμε το κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια, το αλάτι και το πιπέρι. Τα σοτάρουμε 2-3 λεπτά και τα σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε την ντομάτα και το ανάλογο νερό και αφήνουμε να βράσουν για περίπου 1 ώρα.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagesmamas.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!