by admin

Μοσχάρι νουά με σάλτσα τόννου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μία συνταγή που έχει τις ρίζες της στη γειτονική Ιταλία (vitello tonnato) Την πρώτη φορά που λέω σε κάποιον (Έλληνα εννοείται, που δεν είναι πολύ εξοικειωμένος με τέτοιους συνδυασμούς) τι πρόκειται να φάει, με κοιτάζει με καχυποψία. Μετά, μου ζητάει τη συνταγή. Ιδανικό πιάτο για μπουφέ και όχι μόνο. Συνοδεύεται τέλεια με ρύζι (είτε φτιαγμένο από το ζουμί, είτε με κρόκο και παρμεζάνα) Υλικά Ένα μεγάλο κομμάτι νουά (1/5 με 2 κιλά περίπου)Ένα μεγάλο κρεμμύδιΈνα ποτήρι ξηρό άσπρο κρασίΛάδι (μισό φλυτζάνι περίπου)Αλάτι, πιπέρι  Για τη σάλτσα Μία κονσέρβα τόννουΜαγιονέζα (όσο σηκώσει) Κάπαρη 10-15
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: Vitello Tonnato, μοσχάρι νουά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.greekmasa.gr