Μοσχάρι στην κατσαρόλα με Μαυροδάφνη

Καταχωρήθηκε στις 23/12/10

1 Ψήφοι Ψήφισε

Εκτέλεση:  Βάζουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας από όλες τις μεριές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο, τη σελινόριζα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5-6 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμισθεί το αλκοόλ, προσθέτουμε το ζωμό, το μπουκέ γκαρνί, το τουλουπάνι και μαγειρεύουμε το φαγητό για 45 λεπτά περίπου.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagesmamas.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!