by admin

Μοσχάρι στην κατσαρόλα με Μαυροδάφνη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εκτέλεση:  Βάζουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας από όλες τις μεριές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο, τη σελινόριζα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5-6 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμισθεί το αλκοόλ, προσθέτουμε το ζωμό, το μπουκέ γκαρνί, το τουλουπάνι και μαγειρεύουμε το φαγητό για 45 λεπτά περίπου.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesmamas.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι κατσαρόλας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagesmamas.com