Μοσχαρίσια γλώσσα στιφάδο στην γάστρα

Καταχωρήθηκε στις 21/01/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το ρακόμελο αντικατέστησε το κρασί που χρησιμοποιείται συνήθως, δίνοντας μια ευχάριστη, ελαφρά γλυκύτητα που ταίριαζε καταπληκτικά με το φαγητό.Το ρακόμελο καθώς και το ψήσιμο σε πήλινη γάστρα έκαναν κατά την γνώμη μου, απίθανο το φαγητό, διαφοροποιώντας το από ένα συνηθισμένο κρέας στιφάδο...

Διάβασε τη συνταγή στο https://syntageskardias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!