by admin

Μοσχαρίσια μπριζόλα στο τηγάνι με ιταλική σάλτσα “πιτσαγιόλα” (Pizzaiola)

2 from 1 vote

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πολύ απλή συνταγή, αλλά "ψαγμένη"! Πικάντικη και ενδιαφέρουσα, χωρίς όμως να είναι δύσκολη και χρονοβόρα! Συνοδέψτε τις μπριζόλες αυτές με μια δροσερή πράσινη σαλάτα και σπιτικά σκορδόψωμα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecooking.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχαρίσια μπριζόλα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.lovecooking.gr