Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα αντζούγιας

Καταχωρήθηκε στις 21/03/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Εκλεκτό κομμάτι, εξαίσια συνταγή διά χειρός Νένας Ισμυρνόγλου. Υλικά 4 φέτες φιλέτου, περίπου 180 - 200 γρ. η καθεμία και πάχους περίπου 3 - 4 εκ. 4 - 5 φιλέτα αντζούγιας (σε βαζάκια μέσα σε λάδι και χύμα σε σούπερ μάρκετ) ξεπλυμένα, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες 2 κουτ. σούπας ξίδι από λευκό κρασί 100 ml ελαιόλαδο ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.gastronomos.gr

Περισσότερες συνταγές


Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!