Μοσχάρι τηγανητό με σάλτσα πιπεριού και πατάτες φούρνου

Καταχωρήθηκε στις 27/10/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ: • 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο φιλέτο • 1 φλιτζάνι του ελληνικού λάδι • θυμάρι • Ρίγανη φρέσκια • 3 μέρη κόκκινη πιπέρια • 1 μέρος πράσινη πιπέρια • 1 σκελίδα σκόρδο • 575 ml μαυροδάφνη • 1 φλιτζάνι μικρό νερό • ζωμό μοσχαρίσιο • αλάτι • πιπέρι • 1 κουταλιά κορν φλάου Για το συνοδευτικό: • 1 κιλό πατάτες μικρές • αλάτι • πιπέρι • 250γρ. βούτυρο lurpak • θυμάρι

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.alphatv.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!