100
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- ψωμί του τόστ 4 φέτ
- φρυγανιές 7 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- αυγά 1 τμχ
- μηλόξιδο 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
Υλικά [ και στοιχίζουν μόνο 5 ευρώ με καλό κιμά μοσχαρίσιο ] 500 γραμ.κιμά 4 φέτες μουλιασμένο και στυμμένο καλά ψωμί του τοστ,η 7 φρυγανιές [όχι κάτι άλλο πχ ψωμί ] 1 κουταλιά σούπας γεμάτη μπέκιν πάουντερ [το μυστικό μας για φουσκωτά αφράτα] αλάτι,πιπέρι ρίγανη 1 αυγό [προαιρετικά ,στα συγκεκριμένα δεν έβαλα δεν τα επηρεάζει σε τίποτα] 2 κουταλιές σούπας μηλόξυδο Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε κι ένα ψιλοτριμμένο κρεμμυδάκι .[στα συγκεκριμένα δεν έβαλα αλλά δίνει πιο πολύ νοστιμιά ]
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com