59
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 4 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- σκόρδο 4 σκελ
- ντοματίνια 300 γρ
- δυόσμος 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 50 ml
Οι μπριζόλες αποτελούν ένα από τα κρέατα που τα παιδιά τρώνε πάντα με ευχαρίστηση. Σήμερα λοιπόν τις σερβίρουμε με ντοματίνια. Το ψήσιμο συμπυκνώνει τη γεύση που έχουν ήδη τα ντοματίνια αυξάνει και το λυκοπένιό τους, που είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό και το καθιστά ταχύτερα απορροφήσιμο. Ψήστε τα με λάδι και ρίγανη και δείτε πώς μαλακώνουν απελευθερώνοντας τους χυμούς τους.
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr