ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ!!!

Καταχωρήθηκε στις 30/06/10

4 Ψήφοι Ψήφισε

Κατ' αρχήν τις αλατοπιπερώνουμε -αρκεί η μία πλευρά- πάνω στο χαρτί τους, χωρίς να τις πλύνουμε γιατί το νερό σφίγγει το κρέας.Αλείφουμε το ειδικό σκεύος με λάδι και μόλις ζεστάνει λίγο τοποθετούμε τις μπριζόλες τις οποίες γυρίζουμε σε συχνά διαστήματα. Εδώ πρέπει να πούμε ότι για το βαθμό ψησίματος -από σούπερ σενιάν μέχρι ξεροψημμένο- υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προτιμήσεων αναλόγως με τα γούστα. Πρέπει όμως να τονίσουμε ότι το επίπεδο νοστιμιάς, όσο προχωρούμε από το σενιάν προς το ξεροψημμένο, μειώνεται.

Διάβασε τη συνταγή στο https://cookthebook.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!