Μπριζόλες χοιρινές στη γάστρα με ρύζι

Καταχωρήθηκε στις 09/01/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

Βράστε το ρυζάκι μέσα στο ζουμί από το κρέας ή φυλάξτε το ζουμί για να το ρίξετε στην κατσαρόλα που βράζετε το πιλαφάκι. Με αυτό τον τρόπο, το ρυζάκι σας δεν θα στεγνώσει κι επιπλέον δεν θα λερώσετε και ξεχωριστό σκεύος για το συνοδευτικό. Όλα στο ίδιο ταψί ή τη γάστρα και σιγοβράστε τα φούρνο. Μόνο προσοχή να μην ξεμένει το ταψάκι σας από νερό!

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.lovecooking.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!