Νόστιμη συνταγή για Πηλιορείτικο σπετζοφάι!

Καταχωρήθηκε στις 08/11/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το Φθινόπωρο είναι η εποχή της γράπας, ένας ιδανικός μεζές που σηκώνει γράπα είναι το σπετζοφάι- πικάντικα παραδοσιακά λουκάνικα γλασαρισμένα σε σάλτσα ντομάτας μαζί με πιπεριές και κρεμμύδια(μερικοί βάζουν και μελιτζάνες ποσαρισμένες). Μπορείς να το σερβίρεις μέσα σε φρυγανισμένο ψωμί με τριμμένη φέτα τυρί από πάνω. Πριν ξεκινήσεις την εκτέλεση της συνταγής κάλο θα είναι να γνωρίζεις πρωτίστως την γεύση του λουκάνικου και ανάλογα να βάλεις τα ζαρζαβατικά και το λάδι για να αποφύγεις ανεπιθύμητο αποτέλεσμα αφού πολλές φορές τα λουκάνικα έχουν αρκετό λίπος και είναι πικάντικα ή καυτερά.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.ediva.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!