Μοσχαρίσια φιλετίνια με αρχαιοελληνική σάλτσα οξύμελι και πουρέ κάστανου

Καταχωρήθηκε στις 25/05/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ: • 1 ½ Κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο • ½ Κουταλάκι του γλυκού θυμάρι • ¼ Φλιτζάνι κονιάκ • Αλάτι • Πιπέρι • Ελαιόλαδο Για τη σάλτσα οξύμελι: • 50 gr. Μέλι • 100 gr. Ξύδι • 100 gr. Κόκκινο κρασί • ½ Κουταλιά της σούπας αλάτι • Λίγη κανέλα Για τον πουρέ κάστανου: • 1 Κιλό πατάτες καθαρισμένες και βρασμένες • 500 gr. Βρασμένα κάστανα • 2 Φλιτζάνια ζεστό γάλα • 100 gr. Βούτυρο • Αλάτι

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.alphatv.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!