"Οσομπούκο" ή αλλιώς κότσι μοσχαρίσιο

Καταχωρήθηκε στις 25/01/17

3 Ψήφοι Ψήφισε

Κότσι μοσχαρίσιο που στην κυριολεξία λιώνει...! Μαγειρεμένο μέσα στα υγρά του, με κρασί και σε ζωμούς κότας και βοδινού (όχι από κύβους) μαζί με λαχανικά. Απλά άπιαστο!!!

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagespareas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!