Οσομπούκο (ossobuco) γαλοπούλας, με αρωματικό ρύζι

Καταχωρήθηκε στις 22/12/11 από το χρήστη

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η παρακάτω συνταγή έρχεται από το Μιλάνο και είναι μια εναλλακτική πρόταση για το χριστουγεννιάτικο (και όχι μόνο) τραπέζι. Θυμίζει κοκκινιστή γαλοπούλα, μόνο που προϋποθέτει τη χρήση του μπουτιού της γαλοπούλας το οποίο κόβεται σε κομμάτια, βράζει σε σιγανή φωτιά με ζωμό και κρασί, ώστε να πάρουμε όλη τη γεύση και από το μεδούλι που κρύβεται στο κόκαλο.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.gourmelia.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!