78
Υλικά
- οσομπούκο 1 κιλ
- ελαιόλαδο 9 κσ
- βούτυρο 130 γρ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- ζωμός 1 φλ
- κρεμμύδια 1.5 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- καρότο 1 τμχ
- σέλινο 1 κλων
- ντοματοπελτές 2 κσ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- δεντρολίβανο 0.5 κγ
- φασκόμηλο 0.5 κγ
- λεμόνι 1 τμχ
- αλεύρι -
- ρύζι αρμπόριο 400 γρ
- ρύζι καρολίνα 400 γρ
- ρύζι νυχάκι 400 γρ
- λευκό κρασί 250 ml
- ζωμός 1.3 λτ
- σαφράν 6 τμχ
- παρμεζάνα 1 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά συνταγής για το οσομπούκο 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από μπούτι- οσομπούκο) 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 80γρ. βούτυρο 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 φλιτζ. ζωμός βοδινός ½ κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 καρότο 1 κλωναράκι σέλινο 2 κ.σ. πελτές ντομάτας ½ φλιτζ. μαϊντανός φύλλα ψιλοκομμένα ½ κ.γ. δενδρολίβανο αποξηραμένο ½ κ.γ. φασκόμηλο αποξηραμένο 1 λεμόνι ( ξύσμα ) λίγο αλεύρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr