Ossobuco με Gremolata

Καταχωρήθηκε στις 23/08/11

2 Ψήφοι Ψήφισε

Come again? :)) Το Ιταλικό ossobuco δεν ειναι τίποτε άλλο απο μοσχαρίσιο κότσι κομμένο σε φέτες-μερίδες με το κόκκαλο. Η κλασσική συνταγή γίνεται με λευκό κρασί και χωρίς ντομάτα αλλά εγώ σήμερα σας δίνω την πιο σύγχρονη και ίσως περισσότερο δημοφιλή συνταγή με ντομάτα και λαχανικά. Έκανα αυτο το πιάτο για δυο σημαντικούς καλεσμένους μας και νομίζω οτι με έβγαλε ασπροπρόσωπη.....

Διάβασε τη συνταγή στο https://eri-captaincook.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!