Parmentier με αρωματισμένο κιμά & σάλτσα lyonnaise

Καταχωρήθηκε στις 20/10/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον λέω έτσι, διηγηθείτε τι έχει κάνει στα παιδιά σας όσο κρατσανίζουν πατατάκια και θα δούμε εάν συμφωνήσουν ότι είναι “πολύ πιο σημαντικός ευεργέτης της ανθρωπότητας και από αυτόν τον Θωμά Έντισον, τον Γκράχαμ Μπέλ, τον Μαρκόνι, τον Χερτζ. Ακόμη και από τον Heinz και τον Hellmann” !! ) είναι το “h a c h i s P a r m e n t i e r”, φτιαγμένο με πουρέ πατάτας, με κιμά και μία sauce lyonnaise. Αυτή είναι η σημερινή μου πρόταση για “φτωχό μουσακά”. Μπορεί να μη συγκρίνεται σε υλικά με τον “πλούσιο μουσακά” της ΚΡΙΣΤΑ, δεν παύει να είναι όμως πολύ-πολύ νόστιμος και αυτός...

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagespareas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!