by admin

Παστιτσάδα κερκυραϊκή

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η αυθεντική, παλιά κερκυραϊκή συνταγή, που έφτιαχναν κάθε Κυριακή μεσημέρι σε όλα τα σπίτια της Κέρκυρας. υλικά για 4-5 άτομα 1.500 γρ. μοσχάρι (ποντίκι), κομμένο σε μικρές μερίδες 500 γρ. μακαρόνια, χοντρά 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.homefood.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: παστιτσάδα
Τοπική: Κέρκυρα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.homefood.gr