Χοιρινό ραγού με λουκάνικα

Καταχωρήθηκε στις 28/05/13 από το χρήστη

2 Ψήφοι Ψήφισε

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΕΤΕ ... 1 κιλό χοιρινή πλάτη χωρίς το κόκκαλο Τη ΣΩΤΑΡΕΤΕ σε μία κουταλιά ελαιόλαδο για 5 λεπτά από κάθε πλευρά και την αφήνετε σ' ένα πιάτο. ΣΩΤΑΡΕΤΕ στην ίδια κατσαρόλα... 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες...

Διάβασε τη συνταγή στο https://pepiskitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!