183
Υλικά
- μανιτάρια ξερά 30 γρ
- βασιλομανίταρα 20 γρ
- μανιτάρια πορτσίνι 20 γρ
- portobello 250 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- πατάτες 4 τμχ
- βούτυρο 2 κσ
- μπέϊκον 120 γρ
- κύμινο 2 πρέζα/ες
Πρόκειται ουσιαστικά για μία συνταγή ανακύκλωσης, αφού αξιοποιεί τις βραστές πατάτες που περίσσεψαν, νοστιμίζοντας τες με μανιτάρια και αλλαντικά. Το αποτέλεσμα είναι μία πεντανόστιμη τηγανιά, ιδανική για μεζεδάκι αλλά ακόμη και γιά ένα γρήγορο γεύμα. Εκτός από τα μανιτάρια, μπορεί να περιέχει και κρέας, συνήθως χοιρινό λαιμό, βοδινό ή λουκάνικα würstel, ενώ μπορεί να συνοδεύεται και από ένα τηγανητό αυγό μάτι ή το κλασσικό γερμανικό λάχανο τουρσί.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com