152
Υλικά
- μοσχάρι 700 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- ντομάτα 5 τμχ
- ντοματοπολτός 1 κφτ κσ
- μπαχάρι 2 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- τυρί φέτα 100 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πάπρικα -
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 800 γρ
- μαργαρίνη 5 κσ
- αλάτι 1.5 κγ
- ξύδι 3 κσ
Υλικά Για την γέμιση Μοσχαράκι 700 γρ (χτένι ή σπάλα) Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Κόκκινο κρασί 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Ντομάτες 4 -5 τεμ ώριμες φρέσκιες αποφλοιωμένες Ντοματοπολτός 1 κοφτό κουτάλι της σούπας Μπαχάρι 2 κόκκους ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr