by admin

Πρασοσέλινο του Σεπτέμβρη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα πράσα είναι νόστιμο λαχανικό που δεν λείπει από τα περβόλια της περιοχής μου όλο το Χειμώνα. Είναι όμως ευπρόσβλητο από πολλές ασθένειες και γι αυτό οι επαγγελματίες το ραντίζουν συχνά. Όταν όμως έχεις καλούς γείτονες όπως έχω ξαναπεί ότι έχω εγώ , έχεις πεσκέσια βιολογικά κι ας είναι λίγο στραπατσαρισμένα τα φύλλα τους.Το Χειμώνα το φαγητό αυτό το φτιάχνουμε αυγολέμονο ή ντελμπιέ.Τώρα το Σεπτέμβρη , με τα πρώτα ντόπια πράσα, μπόλικο σέλινο και με τις υπαίθριες ντομάτες στα τελειώματα, είναι θαυμάσιο στην κοκκινιστή εκδοχή του.Υλικά: 1 κιλό χοιρινό, ψαχνό από μικρό ζώο, κομμένο σε μικρές μεριδούλες...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com